HAZIRLIK SINIFI ÖĞRENCİLERİNİN KAYIT YENİLEME İŞLEMLERİ

Fakültemizde Hazırlık Sınıfı eğitimleri senelik sisteme göre verildiğinden öğrenciler yalnızca eğitim-öğretim yılı başında kayıt yenileme yapmaktaydı. 2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Döneminden itibaren hazırlık sınıfı öğrencileri için de her dönem başında kayıt yenileme ve ders kaydı yapma işlemleri yapılacaktır.Buna göre öğrenciler söz konusu tarihler arasında kullanıcı adları ve şifreleri ile UBYS'ye girecek ve kaydımı tamamla butonuna basarak kayıt yenileme işlemini gerçekleştireceklerdir. Ancak borcu olanlar öncelikle borçlarını ödeyecekler ve ödeme tamamlandıktan sonra kayıt yenilemeyi tamamlayabileceklerdir. Ödeme yapmayan öğrenciler ise ilgili dönemin öğrencilik haklarından yararlanamayacaklar ve yoklama ile not giriş listeleri dahil hiçbir listede görünmeyeceklerdir.Kayıt Yenileme tarihleri daha sonra web sayfamızda ilan edilecektir.