FAKÜLTE ÖĞRENCİLERİMİZDEN MEVLİD-İ NEBİ HAFTASI ETKİNLİKLERİ ÇERÇEVESİNDE ANLAMLI ZİYARET

İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi Öğrencileri, Mevlid-i Nebi Haftası münasebetiyle İKÇÜ Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde yatan hasta birimlerini ziyaret etti.

İKÇÜ Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi Manevi Destek Birimi ile düzenlenen ziyarette öğrencilere, İKÇÜ İslami İlimler Fakültesi  Dekan Yardımcısı Doç.Dr. Mehmet Dirik, Hastane Başhekim Yardımcısı Op.Dr. Hüseyin Aydoğmuş, Hastane Manevi Bakım ve Destek Birimi’nden Emine Bilgin Solak ve KBB Sorumlu Hemşiresi Emine Çakar Durukan da eşlik etti.

Peygamberimiz Hz. Muhammed (S.A.V) Efendimizin dünyaya teşrif ettiği haftayı ifade eden Mevlid-i Nebi’yi böylesine anlamlı bir etkinlikle idrak etmenin mutluluğunu taşıdıklarını söyleyen öğrenciler, “Bu vesile ile hastane yönetimimize teşekkür ediyor, tüm hasta büyüklerimize ve kardeşlerimize acil şifalar diliyoruz.” dedi.

Servislerde yatan hastalar, yakınları ve servis çalışanları da böylesine anlamlı bir etkinlikte kendilerini unutmayan öğrencilere ve idarecilere teşekkür ederek memnuniyetlerini dile getirdi.