FAKÜLTEMİZDE DEVİR TESLİM HEYECANI

İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi dekanlığında devir teslim töreni gerçekleştirildi. Prof.Dr. Saffet Köse’nin rektör olarak atanmasından sonra vekaleten yürüttüğü İslami İlimler Fakültesi Dekanlığına atanan Prof.Dr. Sıddık Korkmaz, görevi Rektör Prof.Dr. Saffet Köse’den resmen devraldı.

İslami İlimler Fakültesi akademisyenlerinin de katıldığı, fakülte dekanlığında düzenlenen törende; yeni dekan Prof.Dr. Sıddık Korkmaz, Prof.Dr. Saffet Köse’ye kurucu dekan olarak İKÇÜ İslami İlimler Fakültesi’ne yaptığı katkılar nedeniyle teşekkürlerini sundu.

Rektör Prof.Dr. Köse, İKÇÜ’nün daha iyi yerlere gelmesinde İslami İlimler Fakültesi’nin de önemli katkısının olacağına inancının tam olduğunu söyledi. Prof.Dr. Köse, Prof.Dr. Korkmaz’a görevinde başarılar diledi.

Dekan Prof.Dr. Korkmaz ise dekanlık görevinde kendisine teveccüh gösteren Prof.Dr. Köse’ye teşekkür etti.

Fakülte olarak hem akademik camiada hem de toplumda önemli bir misyona sahip olduklarını ifade eden Prof.Dr. Korkmaz, “ Toplumun bir olması için, iri olması için, diri olması için kültür inşa eden mimarlardan biri de bizleriz. Bu da ancak dayanışma ile birlikte çalışmakla olur. Birbirimize omuz verirsek, destek olursak iyi yerlere geliriz, hayırla anılan insanlar oluruz. Topluma olan borcumuzu da ödemiş oluruz. Fakülte olarak genç ve dinamik bir kadronun inşa edildiğini, güzel bir sinerji oluştuğunu gördüm. Rektörümüzün de bizlere her desteği vereceğine inancımız tamdır.” dedi.